Ingatlan hirdetési oldalak.

Aki szeretné otthonát értékesíteni, vagy még nincs lakása de ingatlan vásárlásra készül, azok számára az online hirdető oldalak jó lehetőséget biztosítanak.

Vannak speciálisan a lakáskínálattal foglakozó hirdetési oldalak és vannak vegyes hirdetési felületek is. Az ingatlan kínálat országos szinten nagyon bőséges ezért rengeteg időt megtakarítunk ha próbálunk célzottan keresni a kínálatból. Ehhez természetesen fontos, hogy tisztába legyünk saját igényeinkkel.

Ezért még böngészés előtt javasolt a fő elképzeléseinket papírra vetni!

alakcsere vagy festés

Az első lépés talán mindenki számára az online hirdető oldalak böngészése. Azonban aki már kicsivel komolyabban érdeklődik, az ingatlan értékesítő irodák ajánlatait is jó ha megismeri. Vásárlóként ez tájékozódás szinten még nem jár plusz költségekkel, ezért mindenképpen ajánlott ezt a lehetőséget is figyelembe venni.

A különböző közösségi oldalakon is ráakadhatunk jó lakásokra, így jó ha nyitottak vagyunk, de elsődlegesen ne erre a platformra tervezzünk.

Az ingatlan hirdetési oldalak labirintusában könnyű eltévedni ezért próbáljunk meg pár számunkra jól használható oldalra koncentrálni.

Az ideális otthon megtalálása valószínűleg sok drága időnkbe fog kerülni, ezért a kereséseknél írjuk be a fő paramétereket és amennyire lehet szűkítsük a kört.

Néhány ingatlan hirdetési oldal a bőséges kínálatból:

ingatlan.com és a jófogás.hu talán az első sok ember számára, de ezek mellett böngésszük át más oldalak ajánlatait is

használtingatlan.hu

ingatlanok.hu

megveszlak.hu

ingatlannet.hu

ingatlanbazar.hu

ingatlanhirdeto.hu

sokingatlan.hu

ingatlankereso.hu

A listát hosszasan lehetne sorolni! Vidéki viszonylatban a helyi hirdető oldalakat is célszerű alaposan átnézni. A kisebb vagy névtelenebb hirdető oldalaknál azért érdemes nézni mennyi hirdetés található rajtuk és mennyire frissek az ajánlataik.

Az ingatlan irodákból az otthoncentrum a Duna house és a Balla ingatlan talán az első három piacvezető a böngészők körében.

Azonban itt is rengeteg jó ajánlatokat ajánló céget lehet találni ezeken kívül is!

Amennyiben találunk a számunkra megfelelő ajánlatot a személyes megtekintésre is szánjunk időt. Bármennyire megtetszik egy lakás, azért próbáljuk feltárni az ingatlan negatívumait is mert ezek alaposan megnehezíthetik az életünket a tulajdonba vételt követően. (Sokszor elég egy zajos rossz szomszéd vagy egy hiányosan szigetelt gyakran beázó tető). Egy előző bejegyzésben már írtunk mire érdemes figyelni a helyszíni bejárás alkalmával még az adás vétel megkötése előtt.

A fotó nélküli hirdetések nem sok eredményre számíthatnak, ezért ha mi hirdetjük a lakásunkat ne spóroljunk a fotófeltöltés plusz költségein. A részletes alaprajz csatolása is nagy segítség a vásárlásban és az eladásban egyaránt. Ezért a hirdetésünk eredményesebb lehet ha használjuk ezeket a funkciókat.

További hasznos tanácsok az ingatlan eladáshoz és vételhez!

Írta és szerkesztette : Fehér B. István

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top