Skip to content

Maradj otthon után maradj itthon.

A koronavírus járvány miatt az ország lakossága több mint két hónapra a maradj otthon utasítást követve otthonában szűk családi körben töltötte a napjait.

Remélhetőleg a vírus terjedése lassan csökkenést mutat, így ha nem is rögtön de óvatosan visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. (Igaz valószínűleg ez jó ideig nem lesz olyan mint régen). A nyári hónapok közeledtével a családi nyaralások megtervezése is előtérbe kerül majd. A biztonságot figyelembe véve az idei nyáron a belföldi nyaralás lesz az első amivel tervezhetünk. Ebből adódóan Magyarország összes látványossága tömegeket fog vonzani, így az új gyakran ismételt kifejezés a maradj itthon lesz.

maradj otthon 1000 otthon blog

A külföldi utazások felé való nyitást még nem tudni mikorra tervezhetünk, ugyanis a repülős és buszos utazások a vírushelyzet gyengülése esetén is kockázatos formái a tömeges utazásoknak.

Maradj otthon helyet jöhet a maradj itthon!

A több mint két hónapos karantént követően a munkavállalók szabadsága is egy kényes terület lesz mivel a cégeknél felhalmozódott munkák elvégzése is tolódik majd.

A külföldi repülős utak megnyitása lesz az utolsó amit ismét igénybe vehetünk. Ezért ezzel biztonságosan jelenleg még nem tervezhetünk.

A belföldi turizmus fellendülése várható a Július és Augusztusi hónapokban. Azonban semmi biztosat nem tudhatunk mert a járvány igaz pillanatnyilag gyengülést mutat de még nem ért véget, így a  helyzet napról napra változhat.

Itt a blogon Február elején egy Magyarország városait virtuálisan bemutató sorozatot indítottunk, amiről akkor még nem is gondoltuk volna mennyire aktuális lesz pár hónap múlva.

Az első részben Székesfehérvárról írtunk.

Remélhetőleg a városnéző sorozat helyszíneit hamarosan személyesen is felkereshetjük így a bejegyzésben bemutatott helyszíneket és nevezetességeket nem csak virtuálisan, de a valóságban is megnézhetjük.

A bejegyzésben talált gondolatok a 2020. Május 08-ai helyzetet tükrözik!

Írta és szerkesztette: Fehér B. István

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást. Talán furcsa hasonlat de az instant előre csomagolt

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!