Maradj otthon után maradj itthon.

A koronavírus járvány miatt az ország lakossága több mint két hónapra a maradj otthon utasítást követve otthonában szűk családi körben töltötte a napjait.

Remélhetőleg a vírus terjedése lassan csökkenést mutat, így ha nem is rögtön de óvatosan visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. (Igaz valószínűleg ez jó ideig nem lesz olyan mint régen). A nyári hónapok közeledtével a családi nyaralások megtervezése is előtérbe kerül majd. A biztonságot figyelembe véve az idei nyáron a belföldi nyaralás lesz az első amivel tervezhetünk. Ebből adódóan Magyarország összes látványossága tömegeket fog vonzani, így az új gyakran ismételt kifejezés a maradj itthon lesz.

maradj otthon 1000 otthon blog

A külföldi utazások felé való nyitást még nem tudni mikorra tervezhetünk, ugyanis a repülős és buszos utazások a vírushelyzet gyengülése esetén is kockázatos formái a tömeges utazásoknak.

Maradj otthon helyet jöhet a maradj itthon!

A több mint két hónapos karantént követően a munkavállalók szabadsága is egy kényes terület lesz mivel a cégeknél felhalmozódott munkák elvégzése is tolódik majd.

A külföldi repülős utak megnyitása lesz az utolsó amit ismét igénybe vehetünk. Ezért ezzel biztonságosan jelenleg még nem tervezhetünk.

A belföldi turizmus fellendülése várható a Július és Augusztusi hónapokban. Azonban semmi biztosat nem tudhatunk mert a járvány igaz pillanatnyilag gyengülést mutat de még nem ért véget, így a  helyzet napról napra változhat.

Itt a blogon Február elején egy Magyarország városait virtuálisan bemutató sorozatot indítottunk, amiről akkor még nem is gondoltuk volna mennyire aktuális lesz pár hónap múlva.

Az első részben Székesfehérvárról írtunk.

Remélhetőleg a városnéző sorozat helyszíneit hamarosan személyesen is felkereshetjük így a bejegyzésben bemutatott helyszíneket és nevezetességeket nem csak virtuálisan, de a valóságban is megnézhetjük.

A bejegyzésben talált gondolatok a 2020. Május 08-ai helyzetet tükrözik!

Írta és szerkesztette: Fehér B. István

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás