Ez egy új közös hírlevél klubként működő kezdeményezés, amely jó felületet biztosít a blogbejegyzéseink bemutatására és a friss hírek elküldéséhez feliratkozóinknak.

A hírlevélben sorozatok keretében mutatjuk be a felújítás munkafolyamatait és anyagait. Az első sorozat már elindult melynek címe: A lakásfelújítás 10 gyakori kérdése.

A felújítás lépéseit bemutató rövid e-mailek mellett szeretnénk külön a feliratkozóinknak ingyenes kiadványokat küldeni. Az első lesz a még szerkesztés alatt álló Országos festékbolt lista. Ebben a kiadványban megyék szerinti bontásban mutatjuk be a festékboltok nevét és címét. Ez egy pdf letölthető formátumban elmenthető akár telefonunkra, így bármikor akár internet kapcsolat nélkül is megtalálhatjuk az otthonunkhoz közel található festékboltokat.

Amennyiben növekszik a feliratkozói létszám nyereményjátékokat is tervezünk indítani.

Mindenkit várunk szeretettel az 1000 otthon és az Ingatlan tuning blog csapata!

A barkácsolás fogásai e-mail kurzus.

* indicates required

Ingatlan tuning blog az ön által ezen az űrlapon megadott adatait arra használja fel, hogy kapcsolatba lépjen önnel hírlevél formájában. Adatait az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük.

A hírlevelekről bármikor leiratkozhat az e -mailjeink láblécében található linkre kattintva. Adatvédelmi gyakorlatainkról a weboldalunkon tájékozódhat.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.