5 karácsonyi dekorációs kiegészítő

5 látványos karácsonyi dekorációs kiegészítő, amivel fokozhatjuk az ünnep hangulatát.

A karácsony napjaira mindenki igyekszik az otthonát hangulatossá tenni, amihez több karácsonyi kiegészítő is a segítségünkre lesz. Ebben a blogbejegyzésben inspirációnak 5 kiegészítőt mutatunk be nektek.

  1. Adventi fa vonalzó naptár hosszúság 40 cm jelenlegi ára 2099 Ft
Bővebb információ a termékről a képre kattintva. Valamint további ötletes termékek is megtalálhatóak!

2. Karácsonyi hangulatú ágynemű. Ajándékba is kiváló! Jelenlegi ára: 6 489 Ft

Bővebben a képre kattintva.

3. A téli időszakban a lábtörlők kiemelt szerepet kapnak otthonunkban. Egy ötletes karácsonyi hangulatú lábtörlő szintén fokozhatja az ünnepi hangulatot és ez mellett hasznos kiegészítője a lakásnak.

Egyedi feliratos kókuszrostos lábtörlő.

4. Játék a fényekkel. Egy karácsonyi hangulatú fényfüzér szintén látványos kiegészítője otthonunknak. A képen látható dekorációs fényfüzéren 10 világító csillag található és jelenlegi ára: 2899 Ft.

A fényfüzér hossza 165 cm.

5. Utolsó tippünkben a karácsonyfa díszítéséhez ajánlunk egy csomagot. 9 db-os 6 cm-es sötétkék karácsonyfadísz szett. Jelenlegi ár: 1849 Ft

A bejegyzésben felhasznált képek a kereskedő partnerünk oldaláról lettek felhasználva és a képekre kattintva az eredeti forrásuk elérhető. A blogbejegyzés partner linkeket tartalmaz!

Kattints az általad kiválasztott válaszra majd a Vote gombra. A result gombra kattintva megnézhető a szavazás jelenlegi állása.

Melyik dekorációs kiegészítő tetszik neked?
Melyik dekorációs kiegészítő tetszik neked?
Melyik dekorációs kiegészítő tetszik neked?

Minden kedves olvasónknak kellemes készülődést kívánunk a karácsonyi ünnepekre!