5+1 színes kanapé ötlet - 1000 otthon magazinblog

5+1 színes kanapé ötlet

A következő összeállításunkban 5+1 szuper kanapé ötletet válogattunk össze, amely szín szerint segít eligazodni a végtelen lehetőségek között.

Az otthonunk fejújítását követően a következő nagy kihívást a tökéletes bútorok megtalálása jelenti. Nézzük meg, hogy a nappalink fő elemét képező kanapé, mennyi számtalan lehetőséget rejt magában, a klasszikustól az egészen merész színekig.

Ez a bejegyzés partnerprogram keretein belül készült, és termékmegjelenítést tartalmaz!

Kék

kék kanappé bonami
A képekre kattintva bővebb információ található a kanapékról.

Az utóbbi időben egyre többen választanak színes kanapét az otthonukban, amelynek egyik alapszíne a kék. Egészen a halvány pasztell árnyalatoktól kezdve, egészen a sötét, mély kék árnyalatokig minden megtalálható a kínálatban. A kék szín a nyugalom színe, amely a természetet is tükrözi, akárcsak az égboltra vagy a tengerre gondolunk. A nappaliba jól beilleszthető, de figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásba, főleg ha egy erőteljesebb kanapéba szeretünk bele.

További kék kanapék.

Zöld

A zöld kanapé akárcsak a kék, rengeteg árnyalatban létezik az áruházak katalógusába. Ha igazán bátrak vagyunk és illik a nappali összhatásába egy méreg zöld bársony kanapé fantasztikus enteriőrt eredményezhet. A zöld kettős jelentésű, amely a kiválasztott árnyalattól is függ, szimbolizálja a harmóniát, de akár a féltékenységet is. Kiegészítő színe a piros. A többi kanapé színhez hasonlóan érdemes óvatosan és nem túl sok színt párosítani, hogy kialakított tér összhangba legyen.

További zöld kanapék.

Színes kanapé ötletek a hangulatos nappali kialakításához.

Sárga

sárga kannapé bonami

A bútorok kínálatát böngészve egyre nagyobb a választék a sárga szín kedvelői számára, azonban sokan félnek ettől a színtől, ugyanis túl erőteljes, feltűnő és talán azért mert nehezen beilleszthető. Ezzel szemben a sárga egy igazán vidám szín, amely a napsütés színe. Olyan pontja lehet a nappalinknak, egy csodás árnyalatú sárga kanapé, amelytől egyből jobb kedvünk lesz és még az épp olvasott könyv is jobbnak tűnik. Kiválóan megtöri a sötét szobákat vagy az egyszínű bútorokat és sok kombinációt rejthet magában.

További sárga kanapék.

Piros

piros kanapé bonami

A piros vagy éppen vörös szín rendkívül gazdag árnyalat, amely erős érzelmeket is jelenthet. Emellett, pedig még a bátorságunkat is fokozhatja. A piros szín kiemel és előtérbe helyezi az adott tárgyat, tehát ha azt szeretnénk, hogy a nappalink fő eleme a kanapénk legyen a piros szín, bármely árnyalatával elérhetjük ezt a célt. Azonban ajánlott figyelni arra, hogy milyen más színek vannak jelen az adott térben. Érdemes visszafogottabb színekkel lágyítani a kiválasztott kanapé erős színét, erre alkalmas lehet, például egy szép bézs szín.

További piros kanapék.

Fehér

A fehér kanapé talán az egyik legmerészebb választás, annak ellenére, hogy nem egy intenzív, erős szín. Sokan tartanak ettől a színtől, ami érthető is, ugyanis könnyen koszolódik és nem minden esetben jelenti a legjobb döntést, például kisgyermek mellé. Azonban, ha mégis elég merészek vagyunk csodálatos összhatás érhető el a nappalinkban, ugyanis könnyen párosítható szinte bármilyen színnel. Egy elegáns fehér kanapé a szoba főszereplője lehet.

További fehér kanapék.

+1 Szürke

Az örök klasszikus szürke. Talán a legtöbben olyan kanapét próbálnak választani, ami megy mindenhez, praktikus és a tisztán tartása is egyszerű. Pont ezért a különböző áruházak egyik legnagyobb választékát a szürke szín képezi. Tökéletesen választás lehet bármilyen enteriőrbe, ugyanis passzolhat a színes falakhoz vagy egyéb erősebb színű bútorokhoz, de ezen felül nagyon jól variálható és sok arculat alakítható ki vele, ha színes kiegészítőkkel párosítjuk.

További szürke kanapék.

A kanapék képeire kattintva a kereskedő oldalára a fotó eredeti forrásához juthatsz.

Reméljük a bejegyzésben található kanapé ötletek segítenek a választásban?

A nappali kialakításáról már egy előző bejegyzésünkben írtunk amit szintén érdemes elolvasni!

Ti melyiket választanátok a bejegyzésben bemutatott 6 variáció közül?

Te melyiket választanád?
Te melyiket választanád?
Te melyiket választanád?

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást. Talán furcsa hasonlat de az instant előre csomagolt

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!