Konyhai eszközök amikre szükségünk lehet.

A helyiség sikeres festése és burkolása, majd a bútorok felszerelése után, a konyhai eszközök beszerzése lesz majd a befejező feladatunk.

Ez a bejegyzés partnerlinkeket tartalmaz!

Egy kis segítségképpen összefoglaljuk milyen gépekre lehet szükségünk a mindennapi konyhai feladatok elvégzéséhez.

konyhai eszközök

Akár sütés vagy főzés az aktuális munkafolyamat, mindenképpen fontos hogy legyen egy pontos mérlegünk, amely segít a receptekben megadott arányok betartásában. A kínálat bőséges ugyanis vannak digitális, de manuális mérésre is alkalmas készülékek. A mérlegek nem fontos hogy mindig a pulton legyenek, de ha folyamatosan elpakoljuk a mérete is meghatározó lehet számunkra.

Az összetevők sikeres adagolását követően jöhetnek a keverési munkák, melyek gépek használatával szintén megkönnyítik a dolgunkat. A reggeli turmixunk (smoothie) elkészítéséhez is pótolhatatlan, de más feladatokhoz is jól jöhet.

A konyhai eszközök nagymértékben megkönnyíthetik a sütés főzes előkészítő folyamatait.

A reggeli instant kávék, vagy a téli délutánok teázásának fontos kelléke egy víz forraló. Ebből is több méret és kialakítás található. A teljesítmény is igényeinktől függően változó lehet, de van akinek a szín vagy a forma a meghatározó szempont a választásnál.

Aki a főzött kávét részesíti előnyben, azoknak egy megbízható kávéfőző nyújt ideális megoldást. Kávéfőző választásnál meghatározó még, hogy mennyi helyünk van a tárolásához.

Ne feledjük egy modern kávéfőző ajándékba is kiváló választás lehet!

A kenyérpirítok is domináns helyet foglalnak egy konyha mindennapjaiban.

A konyhai munkák alkalmi feladata a grillezés, de ha van elég helyünk jó ha mindig kéznél van ez a készülék. Persze ahol van kert ott (tavasszal és nyáron) érdemes kültérben használni.

További hasznos gépek berendezések a konyhába. Mikrohullámú sütők, kenyérsütők, aszalógép, gofrisütők stb….

A konyha kialakítása gyakran egy térben van a nappalival, ami egy praktikus megoldás de vannak hátrányai is. Ilyen helyeken például egy szag elszívót is jó ha beépítünk a tűzhely fölé.

A konyhai eszközök jó ha mindig kéz közelben vannak elhelyezve, mert ha körülményes az elővételük gyakran nem használjuk őket.

A nappali kialakításáról egy előző bejegyzésünkben részletesen olvashattok.

Ahol bemutatjuk milyen bútorokra és kiegészítőkre lesz szükségünk, e szintén fontos helyiség megtervezésénél.

Írta és szerkesztette: Fehér B. István

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás