Otthonunk levegőminősége! - 1000 otthon magazinblog

Otthonunk levegőminősége!

Sajnos az otthonunk levegőminősége nem mindig ideális a számunkra, amit több dolog is befolyásol, így érdemes javítani rajta.

A hírekben is gyakran hallani, hogy óvatosan szellőztessünk mert a levegő minősége néha elég rossz szintet ér el. Ráadásul a beáramló friss levegő a belső térben gyorsan elhasználódik és több dolog is negatív irányban befolyásolja.

Ez a blogbejegyzés partnereink ajánlatait tartalmazza!

Hagyományos parkettás lakásokban a sűrű takarítás ellenére is a közlekedés hatására a parkettafugákból felszáll a por. A laminált padló már egy kicsivel kevesebb port termel, azonban a szőnyegpadló például szintén a por melegágya. A gyakori alapos takarítás persze valamennyire javít a problémán azonban nem lehet olyan sűrűn takarítani, hogy tejesen kiküszöböljük a port otthonunkból.

Egy beltéri levegőszűrő berendezéssel nagymértékben javítható az otthonunk levegőminősége amire érdemes figyelni!

A szűrő berendezések mellett már vannak minőségi az európai szabványoknak megfelelő prémium légtisztító készülékek. Amelyek nem csak a portól de a káros anyagoktól is megtisztítják a légteret. Ez a tulajdonság a vírusok ellen is jól védi az otthonunk belső tereit. A legyártott készülékek technológiája alapos tesztelésen esett át amely biztonságos üzemelést biztosít belső tereinkben.

Az egészséges tiszta levegő fontos feltétele az életünknek, amire érdemes figyelni!

A berendezések beszerzésekor figyeljünk a fenntartáshoz szükséges hozzávalókra is amely szintén fontos ( szűrőbetétek).

A legolcsóbb megoldást a mobil légtisztító berendezések nyújtják azonban ezek csak kis tereket képesek hatékonyan megtisztítani. Azonban USB csatlakozóval felszereltek így akár autóban is magunkkal vihetjük! Kis helyen elférnek és a hozzávaló szűrőbetét is csupán néhány ezer forintos költséggel jár.

Természetesen vannak komolyabb teljesítményű, nagyobb terek levegőtisztítására is alkalmas berendezések is.

Nuxon hordozható ionizátorok kedvező áron

A légtisztító készülékek a penész elleni védelemben is hatékony segítséget nyújtanak, amely funkciójuk szintén kedvezően javítja az otthonunk levegőminőségét!

További hasznos írások az otthonunk komfortosabbá tételéhez:

Otthonunk és a biztonság.

Fontos lakáskiegészítő: a szőnyeg!

More From My Blog