Az otthonok része a garázs, ahol az elmúlt évtizedek alatt az autók is nagy fejlődésen estek át.

Az életünk szerves része a közlekedés, amihez sokan autót használnak. Az otthonunk helyiségei sorozatban már bemutattuk a garázst amely egyre modernebb és komfortosabb autóknak nyújt otthont. Ezen az oldalon az mellett, hogy bemutatjuk a főbb típusokat a rajzokat akár meg is rendelhetitek vászonkép vagy egyéb formátumban, amivel a lakás helyiségeit is dekorálhatjátok.

Tartsatok velünk az autók világában!

A hatvanas hetvenes és nyolcvanas években már egy saját garázs is nagy számnak számított, ami manapság a családi házak szerves részévé vált. A közlekedés a mindennapi élet fontos része amihez hasznos társ egy megbízható és kényelmes autó.

Na de induljunk a múltból.

Trabant 601-es kétütemű kisautó, ami a volt NDK-ban készült. Ez egy végtelenül egyszerű jármű volt, de sok család kedvencévé vált. Még dal is íródott róla! Volt belőle sima és kombi változat egyaránt.

Skoda 105-ös a volt Csehszlovákiában készült, a gyár ma is működik és sok autót készít. Ez az autó sem a gyorsaságáról volt híres jellegzetessége volt hogy a hűtővize hamar felforrt, így gyakran lehetett látni az autópályák leállósávjában.

Két kis autó szintén euróbából!

Fiat 500-as Olaszországból. Papír szerint 4 személyes, de igazán két személynek biztosított kényelmes utazást. Egy szerethető kis autó, amiből ma is gyártanak a mai kor igényei alapján korszerűsítve.

Mini morris cooper. Egy Angol gyártmány szintén a legkisebb kategóriában! Ma is kapható, amely már BMW motort kapott és nagyon menő kis autónak számít.

Vannak akik a sportautókat kedvelik!

Chevrolet Camaro egy igazi sportautó, nagyon karakteres kiállással.

Chevrolet Corvette.

Akik a nagyobb pick up jellegű autókat részesítik előnyben! Chevrolet pick up szállításra kiváló.

De ne feledjük a németek is jó sport autókat készítettek!

BMW sportautó design festéssel.

Valamint a kihagyhatatlan Porsche 911.

Befejezésként egy elektromos autóval zárjuk a felsorolást.

Az Amerikai Tesla gyár autói már világszerte nagyon népszerűek. Teljesen elektromos hajtási rendszerüknek köszönhetően környezetbarát működést kínálnak tulajdonosaiknak.

Az oldalon található grafikákat: Fribék István készítette.

A rajzok nagy felbontásban megrendelhetőek az alábbi oldalon, így akár az otthonunk dekorálásához is jól felhasználhatóak!