Skip to content

Lábazat készítés nemes vakolatból.

Egy szakember tanácsai a szakszerű lábazat készítés anyagairól.

A ház külső homlokzatainak meghatározó része a lábazat, amely az évek során sokkal több nedvességgel találkozik mint a többi felület. Ezért érdemes tájékozódni a lehetőségekről milyen anyagokat használhatunk fel ide. A legtöbb rendszer a gyöngyvakolatot ajánlja a lábazat bevonására, azonban van más lehetőségünk is erre.

Kiemelném a gyöngyvakolat a legoptimálisabb választás a lábazatra, de sajnos színválasztásban például korlátozottabb lehetőségünk van benne. Ezért bizonyos feltételek mellett a hagyományos nemesvakolat is megfelelő lehet a lábazati részek bevonására.

Sebestyén Imre kültéri szigetelő szakember ebben a videóban bemutatja mire érdemes figyelni a lábazat készítés anyagválasztásánál.

Amennyiben tetszett a videó kövessétek Sebestyén Imre csatornáját!

További hasznos tippek leírások a felújítás munkáiról:

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást. Talán furcsa hasonlat de az instant előre csomagolt

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!