Lábazat készítés nemes vakolatból.

Egy szakember tanácsai a szakszerű lábazat készítés anyagairól.

A ház külső homlokzatainak meghatározó része a lábazat, amely az évek során sokkal több nedvességgel találkozik mint a többi felület. Ezért érdemes tájékozódni a lehetőségekről milyen anyagokat használhatunk fel ide. A legtöbb rendszer a gyöngyvakolatot ajánlja a lábazat bevonására, azonban van más lehetőségünk is erre.

Kiemelném a gyöngyvakolat a legoptimálisabb választás a lábazatra, de sajnos színválasztásban például korlátozottabb lehetőségünk van benne. Ezért bizonyos feltételek mellett a hagyományos nemesvakolat is megfelelő lehet a lábazati részek bevonására.

Sebestyén Imre kültéri szigetelő szakember ebben a videóban bemutatja mire érdemes figyelni a lábazat készítés anyagválasztásánál.

Amennyiben tetszett a videó kövessétek Sebestyén Imre csatornáját!

További hasznos tippek leírások a felújítás munkáiról:

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás