Közösségi ingatlan hirdető!

Az 1000 otthon magazinblog egy új kezdeményezéssel szeretne lehetőséget nyújtani a lakástulajdonosoknak és ingatlanos cégeknek egyaránt az eladásra szánt ingatlanok bemutatásához.

A közösségi ingatlan hirdető rendszer bemutatása:

Aki szeretné ingatlanát egy új felületen bemutatni azoknak nyújt kedvező lehetőséget ez a kezdeményezés.

Bárki ingyen csatlakozhat nincs belépési díj!

Hogyan működik?

Az ingatlan hirdetések az 1000 otthon magazinblog pinterest oldalának az Ingatlan hirdető táblájára kerülnek fel. . Az oldalunk jelenleg havi 17 000 havi nézővel rendelkezik ( volt már havi 90 000 nézőnk is)!

Az ingatlan hirdető címen létrehozott tábla felületére lehet feltölteni a képeket.

A csatlakozáshoz egy működő pinterest fiókra van szükség. A tábla csatlakozás gombjára kattintva lehet kérni a belépést.

Kérjük csak azok csatlakozzanak akik valóban szeretnének képet feltölteni, ugyanis böngészni az ajánlatok között csatlakozás nélkül is szabadon lehet!

Amennyiben a kérést elfogadtuk és visszajeleztük a kérelmet ezt követően feltölthetőek az ingatlan ajánlatok képpel rövid leírással és link csatolási lehetőséggel. Ez a megoldás akkor is jól használható ha már van egy meglévő és működő hirdetésünk amelyet szeretnénk bemutatni több embernek.

Hogyan töltsünk fel új ingatlan hirdetést?

Lépj be a pinterest fiókodba! A pinterest oldalak jobb felső sarkában van egy piros gomb fehér plusz jellel a közepén erre kattintva a pin létrehozása fog megjelenni erre kattintva elindul a pin szerkesztése.

A pin szerkesztés röviden:

A kép bal oldalán látható keret közepén található nyílra kattintva lehet feltölteni a képet. Ezt követően a Címed hozzáadásánál a főcímet írhatjuk be. Majd a logó és szöveg alá helyezve az üres egeret és kattintva megnyílik a lehetőség a szöveg begépeléséhez. Befejezésképpen az adj hozzá egy cél linket szövegre kattintva beilleszthetünk egy linket ahová szeretnénk irányítani az érdeklődőket. Ezzel a képet már csak élesíteni kell a jobb felső sarokban található piros közzététel gombra kattintva egyből felkerül a kép, vagy a kiválasztás gombra kattintva legördül egy menü ahol választhatunk melyik táblára szeretnénk menteni a képet.

Már meglévő pinterest képeket is lehet menteni az ingatlan hirdető táblára.

A nem ingatlan hirdetés témájába tartozó képeket automatikusan töröljük!

További sok sikert kívánunk az ingatlan eladáshoz! Amennyiben tetszik a kezdeményezés kérjük osszátok meg ismerőseitekkel is!

A hirdetések feladása vagy csak böngészés itt!

Előre is köszönjük!