Illatosított festékek.

Illatosított festékek, már több festékgyártó kínálatában is megtalálhatóak. Használatukkal talán egy kicsit kellemesebbé tehetjük a festés hangulatát.

illatosított festékek, citrom, narancs

Mai világunk tele van mesterségesen illatosított dolgokkal, ezért nem meglepő hogy már a lakásfelújítás területén is találkozhatunk e jelenséggel. A manapság oly népszerű készre kevert vödrös színes falfestékek közül is egyre több már illatosított formában is beszerezhető. Az ilyen festékeknél fontos tudni, hogy az illatuk felhordásukat követően néhány óráig tart csupán.

Több különböző illat közül választhatunk: a Fahéjtól a citromig….

Így húsvét közeledtével ötletes lehet, hogy ne csak a hölgyek illatozzanak hanem lakásunk falai is. A választék bőséges, ezért még vásárlás előtt érdemes tájékozódni az interneten is a lehetőségek között.

Ráadásul nem csak festéket, hanem akár hézagoló gipszet is beszerezhetünk citrom illattal, vagy külön vásárolhatunk speciális illó olajat amellyel házilag is megkeverhetjük illatos festékünket. Személy szerint nem sok értelmét látom ennek a plusz szolgáltatásnak, de lehet hogy sok embernek ez tetszik és szívesen kipróbálná.

Néhány alkalommal használtam munkáim során ezeket az anyagokat, és valóban kicsit hangulatosabb volt citrom illatban dolgozni, de ezen tulajdonságon kívül semmivel nem adott többet a végeredményhez.

A tavaszi felújítás napjait talán kicsit feldobhatja egy illatos falfesték.

Egy próbát megér!

A blogban  a közelgő április hónapban, a falfestés munkafolyamatai mellett a festékekkel is szeretnénk kicsit részletesebben foglalkozni, amely talán sokaknak segít eligazodni a felújításhoz szükséges anyagbeszerzésben.

Addig is minden kedves olvasónak:

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
További hasznos bejegyzések a lakásfelújítás témájában.

Írta és szerkesztette: Fehér B. István

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás