Skip to content

Ma 21 éve hogy leégett a Budapest Sportcsarnok.

A Budapest Sportcsarnok 1982-es átadása óta sok rendezvénynek biztosított helyszínt így sokaknak fűződtek személyes emlékeik az épülethez.

A mai napon 21 éve hogy leégett, az egykori Népstadion szomszédságában épült Budapest Sportcsarnok. Azon a napon a közelben dolgoztam így személyesen is láthattam a lángokban álló épületet ami még sokáig füstölt. Személyes koncertélményem is volt a Sportcsarnokban pl: Republic koncert.

Budapest Sportcsarnok az átadáskor. 1982.

A Sportcsarnok belülről az átadáskor 1982-ben. A háttérben az eredményjelző.

A Budapest Sportcsarnok büféje, balra Puskás Ferenc, a kép jobb szélén Hámori Tibor a Puskás – Legenda és valóság cimű könyv írója.

A blogbejegyzésben felhasznált képek a Fortepan oldaláról származnak, ahol már több százezer régi kép található. A képekre kattintva a képek eredeti forrása tekinthető meg!

Budapest Sportcsarnok, tévéműsor felvétele az átadáskor. 1982.

Sajnos ez a számtalan rendezvénynek helyszint adó Sportcsarnok csak 17 évet élt meg, és ma a helyén a Sportaréna áll.

Amennyiben nektek is voltak személyes élményeitek a Budapest Sportcsarnokban írjátok meg kommentben facebook oldalunkon.

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást. Talán furcsa hasonlat de az instant előre csomagolt

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!