Skip to content

3 hasznos szerszám a lakásfelújításhoz!

A lakásfelújítás munkáihoz különböző gépekre és kiegészítőkre is szükségünk lesz amelyek nagymértékben megkönnyíthetik a munkánkat.

Az első gyakori feladat amikor szintezni kell a felületet, amihez egy keresztlézeres szintező jó szolgálatot tesz. Képek vízszintes felrakásánál is nagy segítséget nyújthat, de a dekor csíkok felragasztásánál is praktikus a használata. Aki csak alkalmi jelleggel használná annak a manuális vízmérték szintező is elegendő lehet. Azonban akinek gyakran szüksége van pontos szintezésre érdemes egy ilyen gépet beszereznie.

A csavarbehajtás vagy éppen kihajtás is gyakori feladat egy lakásfelújítás közben amihez szintén jó ha van szerszámunk. De a különbözó méretű csavarhúzók a konnektorok és kapcsolók leszerelésénél is nélkülözhetetlen eszközök.

A harmadik gyakori szerszám a kalapács amely szintén sok munkafolyamatnál jó szolgálatot tesz. A bontás és a vésési munkáknál is használhatjuk ezért különböző méretekben is ajánlott beszerezni belőle.

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást. Talán furcsa hasonlat de az instant előre csomagolt

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!