3 hasznos szerszám a lakásfelújításhoz!

A lakásfelújítás munkáihoz különböző gépekre és kiegészítőkre is szükségünk lesz amelyek nagymértékben megkönnyíthetik a munkánkat.

Az első gyakori feladat amikor szintezni kell a felületet, amihez egy keresztlézeres szintező jó szolgálatot tesz. Képek vízszintes felrakásánál is nagy segítséget nyújthat, de a dekor csíkok felragasztásánál is praktikus a használata. Aki csak alkalmi jelleggel használná annak a manuális vízmérték szintező is elegendő lehet. Azonban akinek gyakran szüksége van pontos szintezésre érdemes egy ilyen gépet beszereznie.

A csavarbehajtás vagy éppen kihajtás is gyakori feladat egy lakásfelújítás közben amihez szintén jó ha van szerszámunk. De a különbözó méretű csavarhúzók a konnektorok és kapcsolók leszerelésénél is nélkülözhetetlen eszközök.

A harmadik gyakori szerszám a kalapács amely szintén sok munkafolyamatnál jó szolgálatot tesz. A bontás és a vésési munkáknál is használhatjuk ezért különböző méretekben is ajánlott beszerezni belőle.

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás