Elindult az 1000 otthon magazinblog nagy tavaszi ötletgyűjtése!

Az 1000 otthon magazinblog célja a praktikus ötletek és technológiák bemutatása, egyszerű közérthető stílusban.

Írásaink elsősorban a szobafestés, mázolás, és tapétázás munkafolyamait mutatják be, de ez mellett további hasznos ötletet is találhattok az oldalon. Az év bármelyik időszakát, de talán a tavasz első napjait használhatjuk fel a legjobban az otthonszépítési ötletgyűjtéshez.

tavaszi ötletgyűjtés magazinblog

A kültéri munkákkal még kicsit érdemes várni, de a belső felületeinken már elkezdhetjük az átalakítást. A felújítási munkák különböző munkafolyamatait már több bejegyzésben is bemutattuk nektek. Valamint a faldekorálás és egyéb díszítő munkákhoz is tanácsokat adtunk. Reméljük írásainkból sokan a gyakorlati életben is hasznosítható ötleteket találtok!

Már a bemutatkozásban is leírtuk ez a blog elsősorban a felújítás és átalakítás technikai részleteit tárja fel, így aki több képet és friss lakberendezési ötletet keres azoknak ajánljuk pinterest oldalunkat, ahol több ezer a témához kapcsolódó fotót találhattok.

1000 otthon magazinblog két éve indult, és jelenleg 175 bejegyzéssel várja olvasóit!

Magazinblog révén nálunk az otthon témájához kapcsolódó változatos irásokat találhattok, amelyek által bemutatjuk az otthonteremtés világát.

A bejegyzés végén szeretnénk egy rövid szavazás formájában megkérdezni tőletek: Ti milyen platformon szerettek ötleteket gyűjteni a felújítás vagy lakásdekorálás munkáihoz?

Pipáld ki a számodra megfelelő válasz melletti mezőt, és kattints a vote gombra!

Loading poll ...
Melyik internetes platformot használjátok otthonszépítési ötlegyűjtéshez?

Amennyiben tetszik a blogunk kérjük mentsétek el a böngésző könyvjelzőjébe, így később is könnyen megtaláltok valamint ajánljátok ismerőseiteknek is!

További lakásfelújítási ötletek!

Előre is köszönjük!

Üdvözlettel: 1000 otthon magazinblog!

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás