Fejezetek egy festő naplójából . 14 rész.

A napokban találtam rá egy csomag Magyar kártyára, amit még egy régi akció keretében egy zsákos gipszben találtam.

Az építőipar területén is vannak néha kreatív akciók amelyek egy kis izgalmat hoznak a monoton hétköznapokban. A festékeknél és további kiegészítőknél ötletesebb, ha nem az árat csökkentik hanem egy kis játék keretében például a gipszes zsákokba rejtenek el kisebb ajándékokat.

A képen látható pakli Magyar kártya is ilyen módon került hozzám.

rigips magyar kártya csomag

A sztori a kilencvenes évek végére nyúlik vissza, amikor egy akció keretében a gipszes zsákokban rejtettek el kisebb ajándékokat, és pénzt. Emlékszem a kollégák ebben az időben serényen bontották fel a gipszeket egy kis nyeremény reményében. A pénznyeremény volt a legizgalmasabb, ami általában 200- 500 Ft volt kis fóliázott műanyag tasakokban elrejtve a zsákokban, talán ezres is volt néha már pontosan nem emlékszem de többet is találtunk. Abban az időben az a pár száz forint még többet ért!

Egy másik ötletes akció keretében meg dobozos sört adtak a nagy vödrös festék vásárlásakor. Érdekes módon az akcióban először 2 db is jár egy vödörhöz, ami gyorsan lecsökkent 1-re, és rövid idő alatt már egyet sem kaptunk hozzá.

Talán a kollégák nevében is üzenem a gyártóknak várjuk a további ötletes akciókat, amik egy kis szint hoznak a munkás hétköznapokba!

A bejegyzés nem tartalmaz fizetett promóciót!

Írta és szerkesztette: Fehér B. István