Hogyan találtam magyar kártyát a zsákos gipszben?

Fejezetek egy festő naplójából . 14 rész.

A napokban találtam rá egy csomag Magyar kártyára, amit még egy régi akció keretében egy zsákos gipszben találtam.

Az építőipar területén is vannak néha kreatív akciók amelyek egy kis izgalmat hoznak a monoton hétköznapokban. A festékeknél és további kiegészítőknél ötletesebb, ha nem az árat csökkentik hanem egy kis játék keretében például a gipszes zsákokba rejtenek el kisebb ajándékokat.

A képen látható pakli Magyar kártya is ilyen módon került hozzám.

rigips magyar kártya csomag

A sztori a kilencvenes évek végére nyúlik vissza, amikor egy akció keretében a gipszes zsákokban rejtettek el kisebb ajándékokat, és pénzt. Emlékszem a kollégák ebben az időben serényen bontották fel a gipszeket egy kis nyeremény reményében. A pénznyeremény volt a legizgalmasabb, ami általában 200- 500 Ft volt kis fóliázott műanyag tasakokban elrejtve a zsákokban, talán ezres is volt néha már pontosan nem emlékszem de többet is találtunk. Abban az időben az a pár száz forint még többet ért!

Egy másik ötletes akció keretében meg dobozos sört adtak a nagy vödrös festék vásárlásakor. Érdekes módon az akcióban először 2 db is jár egy vödörhöz, ami gyorsan lecsökkent 1-re, és rövid idő alatt már egyet sem kaptunk hozzá.

Talán a kollégák nevében is üzenem a gyártóknak várjuk a további ötletes akciókat, amik egy kis szint hoznak a munkás hétköznapokba!

A bejegyzés nem tartalmaz fizetett promóciót!

Írta és szerkesztette: Fehér B. István

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás