Az 1000 otthon blog felületein szeretnénk hirdetési lehetőséget biztosítani elsősorban az otthon témájához kapcsolódó szolgáltatóknak.

Mutasd be nálunk termék kínálatodat vagy szolgáltatásodat! Amennyiben építőipari kivitelező lennél bármilyen szakmában, vagy festékbolt tulajdonos, esetleg kézműves termékeket gyártasz, nálunk kedvező árakon bemutathatod vállalkozásodat.

Havi átlag (otthondekorálás, felújítás témája iránt érdeklődő) 10 000 olvasónknak bemutathatod céged vagy szolgáltatásod. A blog több felületén van lehetőség hirdetni. Az árak is ennek megfelelően lettek kialakítva, így akár minimális havi költséggel több ezer új olvasónak mutathatod be szolgáltatásod.

Hogyan működik a hirdetési lehetőség?

Az oldalsávban két kategóriában lehet hirdetni, egyből a fő menü alatt 3 db hirdetés ami a kategória néven fut, majd alatta szintén 3 db a B kategória. Ez mellett van még a virtuális névjegy ahol jelképes 33 Ft/nap 6 hónapnál 28 Ft/nap áron lehet szerepelni 2-3 vagy 6 hónapos időszakra.

A virtuális névjegy alkalmas festékboltok és szolgáltatók bemutatkozására. Üzlet vagy szolgáltató: név, cím, elérhetőség üzleteknél nyitva tartás weboldal linkje. Egy hatékony reklám felület igazán reális áron! A hirdetések lejárta előtt egy héttel e-mailen értesítjük a hirdetőket a lejáratról, amit lehet hosszabbítani vagy megszüntetni.

A bal oldalon található a média felület ahová linket is lehet csatolni, a jobb oldalon a szöveges rész a fő információk részére. Szolgáltatás név, cím, elérhetőség nyitva tartás egyéb. Mobilon fent lesz a kép majd alatta a hirdetés szövege. Minden hirdetési oldalunk mobilra és táblagépre is optimalizált!

Ez egy próba virtuális névjegy! A betű méretekben lehet változtatni.


A lakásfelújítás kulisszatitkai kiadványunk már kapható.

További információ a könyvről.

A hirdetésekhez link is csatolható!


A hirdetési lehetőségek csak korlátozott számban elérhetőek, így nem tudjuk garantálni, hogy a lejáratot követően lesz szabad hirdetési felület.

A hirdetések tartalmáért a hirdető felel, továbbá nem fogadunk felnőtt tartalmú hirdetéseket!

Oldalsáv A kategóriaOldalsáv B kategóriaVirtuális névjegy festékboltoknak.Virtuális névjegy szolgáltatóknak.Hónapok száma
(30 nap) 3990 Ft2990 Ft1 hónap
(60 nap) 7980 Ft helyett
most 7490 Ft-ért
5980 Ft2000 Ft2000 Ft2 hónap
(90 nap) 11 970 Ft helyett
most 10 500 Ft-ért
8970 Ft helyett most
8000 Ft-ért.
3000 Ft3000 Ft3 hónap
5000 Ft5000 Ft6 hónap

A táblázatban található hirdetési árak 2022. Február 28-ig érvényesek! A hirdetési árak alanyi adó mentesek!

Virtuális névjegy 2 hónapra.
Virtuális névjegy 3 hónapra.
Virtuális névjegy 6 hónapra.

Oldalsáv hirdetés „A” kategória 30 napos.
Oldalsáv hirdetés „A”kategória 60 napos.

Oldalsáv hirdetés „A” kategória 90 napos.

Kapcsolatfelvétel és további információ a hirdetésekről az alábbi e-mailen: