Otthonunk és a biztonság.

Már számtalan az otthonunk felújításához tanácsot adó írás készült itt a blogon, de még egy sem szólt a biztonság témájáról.

Ebben a bejegyzésben erről a szintén fontos témáról szeretnénk írni. Sajnos a közbiztonság az elmúlt évtizedekben sokat romlott bárhol is élünk, ezért már a felújítás során érdemes tervezni a biztonságtechnikai rendszerek kiépítéséről is.

Családi házaknál ma már kihagyhatatlan egy riasztó rendszer, amit akár kamerarendszerrel is párosíthatunk. Ezek kiépítését mindenképpen ajánlott szakemberekre bízni, de az eszközök beszerzését mi is megtehetjük.

Természetesen mindig beszéljük meg a szakemberekkel a biztonságtechnikai eszközök részleteit, mert vannak akik csak az általuk megvásárolt eszközökkel és rendszerrel dolgoznak.

Ebben a blogbejegyzésben minőségi biztonságtechnikai berendezéseket szeretnénk bemutatni, melyek partnereink termékei!

A különböző kamera rendszerek panel vagy társasházakban is jól telepíthetőek. Ebből is számtalan típus létezik különböző számú kamera csomagokkal (CCTV).

Olyan helyeken ahol nem férnek hozzá a kamerához, és elsősorban az elriasztás a lényeg egy állkamera megoldás is hasznos lehet. Ez a profikat nem fogja elriasztani, de kis költséggel hozzáad valamennyit otthonunk védelméhez. A legtöbb típus akár házilag is felszerelhető!

A kamerák több darabból álló csomagokban vagy egyenként is megvásárolhatóak, de több hozzávalót is igényelnek ezért javasolt olyan szaküzletben beszerezni ahol, a kiegészítők széles választéka is elérhető.

A kamera felvételek rögzítéséről is gondoskodnunk kell amihez külön rögzítő berendezésre lesz majd szükségünk. Rögzítők (DVR, NVR)

IP kamerák széles választéka szinte minden igényre biztosít megoldást, így beltérben és kültérben is jól használhatóak. A legtöbb típus infra megvilágítással is rendelkezik, így kevés fénynél is jó felvételeket készít.

PROVISION-ISR – Eye-Sight 4MP inframegvilágítós vandálbiztos kültéri dome kamera

A legtöbb rendszer távolból mobiltelefonon keresztül felügyelhető, ezért utazásnál is ellenőrizhetjük otthonunk biztonságát. A rendőrség értesítését követően, természetesen jó ha van egy szomszéd, vagy rokon aki távollétünket pótolva a rendőrök érkezésekor intézkedik, egy esetleges behatolásnál.

További hasznos tanácsok otthonszépítéshez:

Kandallóépítés a Miháczi kandalló csapatával.
Falpanel ami hangulatot hoz a lakásba.

A bejegyzést írta és szerkesztette: Ingatlan Tuning Műhely (Több mint 30 év gyakorlattal az ingatlanfelújítás területén!)

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás