Egy felújítás bizony nem kis macerával és költséggel jár,  így nem meglepő, ha kétszer is meggondoljuk, hogy hozzá fogjunk-e! Kiváló megoldás erre az öntapadós falpanelek használata.

Új otthonunk, vagy egy felújítás mindig sok költséget és energiát kíván tőlünk! Ezért nem mindegy, hogy milyen megoldásokat választunk, legyen az bármi, mely ilyenkor szükséges. A fő szempont általában mindig az, hogy az otthonunk “működőképes”, vagyis lakható legyen.

De nem elég csak lakhatóvá tenni, élhető is kell, hogy legyen!

Sok esetben erre egy jól megválasztott kiegészítő, vagy egy klassz dekoráció csodákra képes. Legyen az egy váza az asztalon, egy dekoratív szobor, egy meleg takaró, egy modern szőnyeg, egy bekeretezett családi fotó, vagy egyéb lakberendezési termék, amitől máris otthonosan érezzük magunkat.  

Otthonunk kialakításakor a falakról se feledkezhetünk meg!

Lehet tapétázni, festeni, vagy egyéb módon burkolni, illetve dekorálhatjuk különböző képekkel, festményekkel, poszterekkel. Ez mind nagyon jó, de ajánlunk egy újabb módszert, ami nem más, mint a különböző falpanel megoldások!  Ma már nagyon sokféle 3D-s dekor falburkolat, vagyis falpanel létezik, amelyeknek egyik előnye, hogy a használatuk nem igényel szakembert, és nagy felfordulást.

Ezáltal időt, pénzt és energiát spórolunk! Mi ezért szeretjük és ajánljuk a falpaneleket!

Ezek közül is egyre kedveltebbek az öntapadós dekor panelek!

Nézzük, hogy miért célszerű a használatuk:

öntapadós dekor panelek
Öntapadós dekor panelek felragasztása.

Szaktudás és szerszám nélkül indulhat a dekorálás!

A panelek egyszerűen méretre vághatóak egy olló segítségével.  A paneleket egyszerűen egymás mellé lehet illeszteni. Hajlíthatóak, így lehet íves felületre, vagy sarokra is tenni.

Az öntapadós dekor panelek több színben és mintában kaphatóak, 70×77 cm méretben.

Mivel a falpanelek öntapadósak, így ragasztó se kell hozzá, ami szintén egyszerűsíti a felrakást. A dekor panelek hátulján egy erős ragasztó felület van, így bármilyen festett falon, tapétán, vagy akár csempén is fixen megáll. Nem kell aggódni, hogy  le fog esetleg idővel esni! 

Könnyen tisztíthatóak, felületük 3D-s. Különböző színekben és mintákban kapható. Nem kell utólagosan festeni, vagy felület kezelni. A panelek felülete egy nedves törlőkendővel tisztítható. 

Beltérben használható!

Készülhet belőle tetszőlegesen bármilyen dekoratív fal, tv fal dekoráció, falvédő.

öntapadós dekor panelek

Alkalmas például az előszobába, mert jól tisztítható. Az étkezőben is jól mutat, megvédi a falat a székek húzgálásától. Szép dekoráció lehet a hálószobában, mint ágyvég.

A Kerma Design Facebook és Instagram oldalán rengeteg ötletet találsz!

Személyesen pedig a Debrecen, Fokos utca 14/a szám alatti bemutatótermükben érdeklődhetsz. Az öntapadós 3D-s falpanelek mellett még számos falburkolat megoldást találsz webáruházukban. Többek között a különböző fa-, csempe- , és kőmintás FlexWall pvc falpaneleket, melyeket itt találtok: www.pvcpanel.hu 

Ez a blogbejegyzés termékmegjelenítést tartalmaz!

A kerma falpanel forgalmazójának termékeit mutatja be.