Folyamatosan emelkedő árak a festékek és kiegészítők piacán is.

A lakásfelújítás során a munkadíjjak mellett rengeteg hozzávalóra (festékek és kiegészítők) is szükségünk lesz majd.

Az év elején volt egy blogbejegyzésünk itt a blogon, ahol megkíséreltünk felvázolni a 2022-es festék árakat. Ez csak néhány hónapja történt de azóta óriási változások jöttek az árakban ezért jelenleg nem mernénk újabb árakat bemutatni.

Az már megszokott volt hogy minden márciusban lehet számítani némi áremelésre, azonban az idei helyzet extrém áremeléseket hozott. (Sajnos a nemzetközi helyzet is extrém!) A felújítási kedv ennek ellenére még nem csökkent a lakosság körében! Valamint a nyári napok is kedveznek a felújításoknak akár házilag, vagy szakember által tervezzük elvégezni ezeket a munkákat.

Jó tanács! Aki a nyári szabadságolást követően az őszi napokra tervezi a munkákat ajánlott az anyagokat (festékek és kiegészítőket) már most beszerezni.

Hűvös száraz helyen tárolva 6 vagy 12 hónapig is nyugodtan eltárolhatjuk a festékeket és szárazárukat. De azért ellenőrizzük a megvásárolt termékek lejárati dátumát. Senki nem tudja megjósolni mennyi áremelés lesz még őszig, de például Július elsején is több gyártó árai emelkednek 5-10% között.

Természetesen az anyagárak mellett a munkadíj költségek is szintén megemelkedtek amivel kalkulálnunk kell.

További kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak!

Megtalálsz minket a facebookon is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás