A lakásfelújítás során a munkadíjjak mellett rengeteg hozzávalóra (festékek és kiegészítők) is szükségünk lesz majd.

Az év elején volt egy blogbejegyzésünk itt a blogon, ahol megkíséreltünk felvázolni a 2022-es festék árakat. Ez csak néhány hónapja történt de azóta óriási változások jöttek az árakban ezért jelenleg nem mernénk újabb árakat bemutatni.

Az már megszokott volt hogy minden márciusban lehet számítani némi áremelésre, azonban az idei helyzet extrém áremeléseket hozott. (Sajnos a nemzetközi helyzet is extrém!) A felújítási kedv ennek ellenére még nem csökkent a lakosság körében! Valamint a nyári napok is kedveznek a felújításoknak akár házilag, vagy szakember által tervezzük elvégezni ezeket a munkákat.

Jó tanács! Aki a nyári szabadságolást követően az őszi napokra tervezi a munkákat ajánlott az anyagokat (festékek és kiegészítőket) már most beszerezni.

Hűvös száraz helyen tárolva 6 vagy 12 hónapig is nyugodtan eltárolhatjuk a festékeket és szárazárukat. De azért ellenőrizzük a megvásárolt termékek lejárati dátumát. Senki nem tudja megjósolni mennyi áremelés lesz még őszig, de például Július elsején is több gyártó árai emelkednek 5-10% között.

Természetesen az anyagárak mellett a munkadíj költségek is szintén megemelkedtek amivel kalkulálnunk kell.

További kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak!

Megtalálsz minket a facebookon is!