Az idei Construma kiállítás is véget ért, ahol számtalan látványos és érdekes dolog került bemutatásra.

A kiállítás a Hungexpo négy nagy csarnokában zajlott: az egymás mellett lévő A és D csarnok volt a rendezvény legnagyobb területű helyszíne. Ez mellett az egybe nyíló G és F pavilonok is színes programokkal és bemutatókkal várták az otthon témája iránt érdeklődő látogatókat. A C csarnok a kert témáját mutatta be.

Az idei Construma kiállításon is színes programmal készültek a rendezők és a cégek egyaránt, így az otthon témája mellett néhány hagyományos és a manapság oly népszerű elektromos autó is bemutatásra került, valamint volt még drónokat bemutató stand és több helyen szerszámgép vásárlási lehetőséget is találhattunk. Az A és D pavilonokban az idén is a légtechnika a napelemes megoldások és épületgépészeti cégek voltak dominánsak. A G csarnokba az uszodatechnika és a fürdőszoba volt az elsődleges témakör valamint a szomszédos F pavilonban a lakberendezési ötletek és megoldások kerültek bemutatásra. A kiállítók standjai mellett előadások, bemutatók és kerekasztal beszélgetések is voltak a csarnokok színpadain és a konferencia teremben.

Néhány kép a construma 2019 kiállításról:

elhúzhatós ajtóAki lemaradt erről az eseményről az Otthon design ősz 2019 Október 11-13 között még inspirációkat gyűjthet, vagy egy év múlva a Construmán.

Vélemény, hozzászólás?