Egy kerti medence a nyár meleg napjain az egész család részére kellemes felüdülést nyújthat.

Az első nyári napokon mindenki megrohamozza a medencéket árusító üzleteket, amit érdemes elkerülni. Ezért a kerti medence megvásárlásához ideálisak a tavaszi vagy a nyár eleji napok, de ha komolyabb medencére vágyunk az ötletgyűjtést és tervezést akár már télen is elkezdhetjük.

Egy medence telepítésénél több dolgot is ajánlott figyelembe venni!

A kínálat nagyon széles skálán mozog és nem csak méretben, de különböző típusok között is kell majd választanunk.

Ebben a bejegyzésben az árakra nem térnék ki részletesen.

Néhány manapság népszerű kerti medence megoldás!

Aki egyedi a helyszínen kialakított kerti medence megoldásokban gondolkozik az nagyobb költségekre számíthat.

Manapság már a kisebb és nagyobb medencék kihagyhatatlan kelléke a vízforgató, amely segítségével a víz nem fog algásodni és sok ideig tisztán tartható. A komolyabb medencéknél a fűtés is szabályozható, amihez szintén speciális rendszer kialakítására lesz majd szükség.

Így ez elsősorban azoknak ajánlott akik nap mint nap aktív felhasználói is a medencének. A privát fürdőzés sok előnnyel rendelkezik és magas ára van, amely nem egy anyagilag megtérülő befektetés! Akik csak ritkán használják a medencét, azoknak talán kifizetődőbb ha strandbelépőre költik az erre szánt összeget.

Egy szakszerűen kivitelezett kerti medence nagy előnye, hogy korlátlanul bármikor használható, és jó kikapcsolódást biztosít az egész családnak.

További kerti tippek!

Keress minket az alábbi közösségi oldalakon!

Írta és szerkesztette: Fehér B. István

Vélemény, hozzászólás?