Skip to content

1000 otthon magazinblog ötletforrás otthonszépítéshez.

Az 1000 otthon magazinblog elsődleges célja, szakemberek írásain keresztül bemutatni a lakásfelújítás karbantartás és dekorálás fogásait.

Jelenleg 185 rövidebb és hosszabb bejegyzésben mutatjuk be a lakásfelújítás munkafolyamatait. Mi nem csak írunk róla, hanem több mint 30 éve nap mint nap ezt csináljuk, így írásaink tartalma a gyakorlati életben is kipróbált módszerekre épül.

1000 otthon magazinblog

Mit találhattok még az 1000 otthon magazinblog kínálatában? Megmutatjuk!

 • A lakásfelújítás és karbantartás fogásait bemutató részletes blogbejegyzések. Jelenleg 185 szakemberek által publikált írás!
 • Festékbemutatók amik hasznos segítséget nyújthatnak az anyagbeszerzéshez.
 • Festék és barkácsboltok listája. (Egyenlőre a Budapesti kínálatot mutattuk be)!
 • Dekorációs ötletek. Kreatív és inspiráló faldekorációs megoldások bemutatása.
 • Színkeverési receptek és a manapság népszerű falszínek bemutatása.
 • Festékek és kiegészítők árai 2020-ban!
 • Kert rovatunkban a ház körüli munkákról is olvashattok.
 • Ingatlan hirdetési lehetőség, ahol te is bemutathatod eladásra vagy bérbeadásra szánt ingatlanod. Ingyenes! De ha csak vásárolni szeretnél akkor is böngészhetsz az ajánlatok között!
 • Több sorozatunk is indult ( lakás helyiségei, több mint festő, színek a lakásban, városbarangoló, fejezetek egy festő naplójából)… ahol történetek és további érdekességek találhatóak
 • Tesztek rovatunkban játékos formában felmérheted ismereteid különböző témákban. Eddigi egyedi tesztjein listája. Minden teszt ingyenesen és regisztráció nélkül használható!
 • Szavazójátékok ahol megoszthatod véleményed! Több bejegyzésünk végén is található egy szavazójáték panel ahol két kattintással te is szavazhatsz vagy csak megnézheted mások véleményét. Összes szavazójátékunk egy helyen itt megtekinthető.
 • Partnereink rovatunkban bemutatunk pár otthonszépítési anyagokat és kiegészítőket vagy szolgáltatásokat kínáló oldalt.
 • Megjelent az 1000 otthon online magazinunk, aminek tavaszi számában további otthonteremtési ötletek között böngészhettek!

Az 1000 otthon magazinblog már több mint két éve folyamatosan frissülő tartalommal várja a felújítás iránt érdeklődő olvasókat.

Az oldalon számtalan a mindennapi életben is jól hasznosítható ötlet és leírás található és mindez teljesen ingyen!

Amennyiben tetszik az oldalunk kérjük mentsétek el a böngésző könyvjelzőjébe (ctrl+d gomb) így később is bármikor megtalálhattok. Valamint írásaink a forrás megjelölésével megoszthatóak a közösségi oldalakon is!

Megtalálhatsz minket az alábbi közösségi oldalakon is!

További kellemes böngészést kívánunk!

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást.   Talán furcsa hasonlat de az instant előre

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!