A skandináv lakberendezési stílust sokan kedvelik az egyszerűsége, a természetközelisége miatt.

A skandináv otthonok letisztultak, funkcionálisak – a fa, mint természetes alapanyag kihagyhatatlan elem – ez akár hajópadlóként, falburkolatként vagy hétköznapi dekorációs tárgyakként is visszaköszön. Nincsenek túl zsúfolt terek, minden szoba kellemesen szellős.

skandináv stílus falpanellel nappaliban

A skandináv színhasználat tekintetében a fehér, a szürke, a fekete, pasztell színek lelhetőek fel, illetve a rideg színek – a sötétkék, a sötétzöld, acélkék is kiegészítőként feltűnik, hiszen a zord, hideg táj is inspirációs palettaként szolgál.

Képzeljen el egy “fából készült” falat, amely gyorsabban telepíthető, mint a tapéta és könnyebben, mint ha festené!

A skandináv életstílust falpanel használatával könnyedén otthonunk falai közé varázsolhatjuk.

A Wood Look famintás vinyl panelek 8 színben érhetőek el – a fekete tölgy árnyalattól a világos tölgy árnyalatig bezárólag válogathatunk az opciók közül. Ezeket a paneleket egyszerűen, könnyedén helyezhetjük fel : kétoldalú ragasztócsíkkal – amely szintén megvásárolható a Kerma Design webáruházban- három csíkot ragasztunk horizontálisan a panelekre majd helyezze fel a kívánt falfelületre.

skandináv stílusú falpanel konyhába

A kétoldalas ragasztó mellett a paneleket rögzíthetjük még a Soudal T-rex tubusos ragasztóval is. Érdemes a paneleket 24 óráig szellőztetni, miután megérkeztek otthonunkba, ez idő alatt párhuzamosan a falfelületet is érdemes megtisztítani az esetleges szennyeződésektől amelyek befolyásolhatják a ragasztás sikerességét. Tehát a fal minden esetben legyen por- és zsírmentes!

Minden csomag 15 darab panelt tartalmaz, ami 2 mm vastagságú és 91,44 cm x 15,24 cm hosszú.

A Wood Look vinyl panelek további előnyei, hogy könnyen tisztíthatóak, 100%-ban vízállóak, hőállóak (nem tűzálló!) és házilag is felrakhatók, így nem igényel szakembert!

Ha Ön is régóta vágyik arra, hogy otthonában tudhasson egy csipetnyi skandináv életérzést, akkor megtaláltuk az ideális választást Önnek!

A panelek mintázata tökéletesen utánozza a fáét, így természetes hatást ad – nagyszerűen mutat akár a nappaliban, akár a hálószobában vagy dolgozószobában is.

skandináv stílusjegyek falpanel használatával

Dobja fel az egyhangú falakat, adjon hozzá némi egyszerű dekorációt, inspirálódjon a közkedvelt északi stílusból!

A WallArt WOOD-LOOK vinyl dekor falpanelek különböző stílusban és mintában gyártott falburkolatok, melyek tökéletesen illeszkednek a belső tereinkhez. Könnyedén felrakható falburkolat megoldás, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolhatjuk otthonunkat! https://www.kerma.hu/

Ezt a típusú falpanelt beltérben és a falakra ajánljuk.

További információért, illetve további falburkolatokért keresse fel a Kerma Design dekor panel webáruházat: www.kerma.hu

További írásaink itt a blogon a falpanelekről:

Falpanel ami hangulatot hoz a lakásba.

Flexwall pvc falpanel egy rugalmas megoldás.