Skip to content

Új fórum a barkácsolás témájában.

Elindult az Ingatlan tuning blog fóruma, ahol a barkácsolás témájában lehet olvasni hasznos leírásokat, valamint saját munkák vagy kérdések is megoszthatóak.

A fórum ingyenesen regisztráció nélkül olvasható, azonban aki szeretne hozzászólni vagy kérdést feltenni egy rövid regisztráció után megteheti.

A fórumon 10 hozzászólás után a munkáitokról képek is megoszthatóak! Sőt aki aktív 50 hozzászólás után akár saját link is beilleszthető. A kulturált beszélgetés érdekében természetesen a fórum felügyelve van. Az aktív tagok különböző címeket kapnak ami a saját profilukban részletesen is megnézhető. A fórum fő célja feltárni a lakásfelújítás közben felmerülő gyakori kérdéseket és azok megoldási lehetőségeit bemutatni.

Az első 50 regisztráló között egy Szobafestés házilag könyvet sorsolnak ki amit a nyertesnek postai úton juttatnak el.

Érdekel a barkácsolás? Csatlakozz a fórumhoz!

Tanuljunk együtt.

Ingatlan tuning barkács fórum.

Kapcsolatfelvétel velünk

az alábbi e-mail címen:

Üzenet a szerkesztőknek!

Kattints ide
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Többfunkciós festékek.

Egy festéknél mindig előnyös ha több feladatra vagy felületre is felhasználható a többfunkciós festékek erre kínálnak megoldást. Talán furcsa hasonlat de az instant előre csomagolt

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!