Az 1000 otthon online magazin őszi számában újabb változatos írásokat találhattok az otthonszépítés, karbantartás témájában.

A kellemes nyári napok után az októberrel elérkezett az ősz. Ez az évszak kiemelten alkalmas a házon belüli és külső munkák elvégzéséhez.

1000 otthon online magazin ősz

Az őszi online magazin tartalmából:

Az ablakszigetelés karbantartásához vagy megújításához is jók az őszi napok. Bejegyzésünkben bemutatjuk a különböző ablakszigetelési technikákat.

A hideg burkolás munkafolyamatait ismerhetitek meg a Progresszív Burkoló videóiból. A tartalmas videók egy szakember szemszögéből mutatják be, a hideg burkolás anyagait és technológiáit.

Partner oldalunk az ingatlan tuning blog bemutatja az őszi falszíneket!

Kandallót építettünk a Miháczi kandalló csapatával. Írásunkban összefoglaljuk egy kandalló felépítésének lépéseit.

A 10 kérdéses lakásfelújítás teszt kitöltésével bárki felmérheti ismereteit. A teszt ingyenes és nincs szükség regisztrációra a használatához!

Országos festékbolt és barkácsbolt listánk is folyamatosan bővül. Az Ország keleti megyéit követően már megkezdtük a dunántúli megyék festékboltjait is bemutatni. Több száz festékbolt neve és címe található a PDF formátumban ingyen letölthető kiadványban.

Ötletraktár rovatunkban további hasznos tanácsokat találhattok a felújítás témájában.

A Hogyan készült oldalunkon rövid videókban nézhetitek meg otthonunk berendezési tárgyainak gyártását. Parketta, ablaküveg, műanyag ablak……

Reméljük az 1000 otthon online magazin őszi számában is sokan hasznos tanácsokat találnak otthonszépítési munkáikhoz.