1000 otthon online magazin őszi száma.

Az 1000 otthon online magazin őszi számában újabb változatos írásokat találhattok az otthonszépítés, karbantartás témájában.

A kellemes nyári napok után az októberrel elérkezett az ősz. Ez az évszak kiemelten alkalmas a házon belüli és külső munkák elvégzéséhez.

1000 otthon online magazin ősz

Az őszi online magazin tartalmából:

Az ablakszigetelés karbantartásához vagy megújításához is jók az őszi napok. Bejegyzésünkben bemutatjuk a különböző ablakszigetelési technikákat.

A hideg burkolás munkafolyamatait ismerhetitek meg a Progresszív Burkoló videóiból. A tartalmas videók egy szakember szemszögéből mutatják be, a hideg burkolás anyagait és technológiáit.

Partner oldalunk az ingatlan tuning blog bemutatja az őszi falszíneket!

Kandallót építettünk a Miháczi kandalló csapatával. Írásunkban összefoglaljuk egy kandalló felépítésének lépéseit.

A 10 kérdéses lakásfelújítás teszt kitöltésével bárki felmérheti ismereteit. A teszt ingyenes és nincs szükség regisztrációra a használatához!

Országos festékbolt és barkácsbolt listánk is folyamatosan bővül. Az Ország keleti megyéit követően már megkezdtük a dunántúli megyék festékboltjait is bemutatni. Több száz festékbolt neve és címe található a PDF formátumban ingyen letölthető kiadványban.

Ötletraktár rovatunkban további hasznos tanácsokat találhattok a felújítás témájában.

A Hogyan készült oldalunkon rövid videókban nézhetitek meg otthonunk berendezési tárgyainak gyártását. Parketta, ablaküveg, műanyag ablak……

Reméljük az 1000 otthon online magazin őszi számában is sokan hasznos tanácsokat találnak otthonszépítési munkáikhoz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás