Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az 1000 otthon magazinblog bejegyzései között eddig megjelent szavazójáték gyűjteményünket.

Itt a blogon több bejegyzésünk végén is elhelyeztünk szavazójátékot, amely használatával bárki megoszthatta véleményét az írásunk témájával kapcsolatban.

1000 otthon szavazójáték gyűjteménye

A szavazópanelek használata rendkívül egyszerű: kattints a véleményeddel megegyező válaszra, majd kattints a vote gombra, így két kattintással a véleményeitek megosztásra kerülnek. Aki szavazás nélkül csak mások véleményére kíváncsi, arra is van lehetőség: a results gombra kattintva megnézheti a szavazás jelenlegi állását.

Köszönjük ha ti is szavaztok!

Bemutatjuk eddigi szavazójáték listánkat.

Oldószeres vagy vizes bázisú zománcfestéket használjunk? Ebben a bejegyzésben mindkét típus előnyeit és hátrányait is bemutatjuk. A bejegyzés végén található a szavazás ahol ti is megoszthatjátok melyiket használjátok szívesebben. Pillanatnyilag véleményeitek szerint a vizes bázisú festékre érkezett több szavazat!

Színválasztó szavazójátékunkban te is megoszthatod neked melyik a kedvenc színed, amit szívesen használsz a lakás felújítási munkáinál. Eddig toronymagasan a bézs szín vezet! Szavazz itt!

A fürdőszoba felújításánál lehet aktuális az alábbi kérdés: Kádzománcozás vagy csere? A bejegyzésben bemutatjuk nekünk mik voltak a tapasztalataink e területen valamint, hogy melyek az előnyei és hátrányai mindkét megoldásnak. A szavazás pillanatnyi állása szerint a kádzománcozás vezet!

Mindegyik szavazójáték regisztráció nélkül használható!

Otthonunk beltéri helyiségeinek festésénél több festékgyártó minőségi termékei közül is választhatunk. Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhány közkedvelt beltéri falfestéket amit a szakemberek is szívesen használnak. 5 ismert festékmárka közül ti is választhattok!

Ismét egy fürdőszobai kérdés: Kád vagy zuhanykabin? Ti melyiket részesítitek előnyben? Szavazni a bejegyzés végén lehet. Eddig a zuhanykabin vezet! A bejegyzésben további hasznos ötletek találhatóak panel fürdőszoba kialakításhoz.

Elindult az 1000 otthon magazinblog tavaszi ötletgyűjtése ahol összefoglaltuk a blog eddigi két évét. A bejegyzés végén szavazhattok ti melyik internetes platformot használjátok szívesen lakásfelújítási és dekorálási ötletgyűjtéshez. Eddig kis különbséggel a pinterest vezet!

A szavazójáték mellett megjelent tavaszi ingyenes online magazinunk ahol további hasznos ötleteket találhattok a felújítás és otthonszépítés munkáihoz.
1000 otthon online magazin

Köszönjük, hogy már ilyen sokan szavaztatok és ne feledjétek ha tetszik a kezdeményezés azt megosztani szabad!

Előre is köszönjük a szavazatokat és a megosztásokat!

1000 otthon magazinblog a felújítási ötletek forrása!

Vélemény, hozzászólás?