1000 otthon magazinblog szavazójáték gyűjteménye.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az 1000 otthon magazinblog bejegyzései között eddig megjelent szavazójáték gyűjteményünket.

Itt a blogon több bejegyzésünk végén is elhelyeztünk szavazójátékot, amely használatával bárki megoszthatta véleményét az írásunk témájával kapcsolatban.

1000 otthon szavazójáték gyűjteménye

A szavazópanelek használata rendkívül egyszerű: kattints a véleményeddel megegyező válaszra, majd kattints a vote gombra, így két kattintással a véleményeitek megosztásra kerülnek. Aki szavazás nélkül csak mások véleményére kíváncsi, arra is van lehetőség: a results gombra kattintva megnézheti a szavazás jelenlegi állását.

Köszönjük ha ti is szavaztok!

Bemutatjuk eddigi szavazójáték listánkat.

Oldószeres vagy vizes bázisú zománcfestéket használjunk? Ebben a bejegyzésben mindkét típus előnyeit és hátrányait is bemutatjuk. A bejegyzés végén található a szavazás ahol ti is megoszthatjátok melyiket használjátok szívesebben. Pillanatnyilag véleményeitek szerint a vizes bázisú festékre érkezett több szavazat!

Színválasztó szavazójátékunkban te is megoszthatod neked melyik a kedvenc színed, amit szívesen használsz a lakás felújítási munkáinál. Eddig toronymagasan a bézs szín vezet! Szavazz itt!

A fürdőszoba felújításánál lehet aktuális az alábbi kérdés: Kádzománcozás vagy csere? A bejegyzésben bemutatjuk nekünk mik voltak a tapasztalataink e területen valamint, hogy melyek az előnyei és hátrányai mindkét megoldásnak. A szavazás pillanatnyi állása szerint a kádzománcozás vezet!

Mindegyik szavazójáték regisztráció nélkül használható!

Otthonunk beltéri helyiségeinek festésénél több festékgyártó minőségi termékei közül is választhatunk. Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhány közkedvelt beltéri falfestéket amit a szakemberek is szívesen használnak. 5 ismert festékmárka közül ti is választhattok!

Ismét egy fürdőszobai kérdés: Kád vagy zuhanykabin? Ti melyiket részesítitek előnyben? Szavazni a bejegyzés végén lehet. Eddig a zuhanykabin vezet! A bejegyzésben további hasznos ötletek találhatóak panel fürdőszoba kialakításhoz.

Elindult az 1000 otthon magazinblog tavaszi ötletgyűjtése ahol összefoglaltuk a blog eddigi két évét. A bejegyzés végén szavazhattok ti melyik internetes platformot használjátok szívesen lakásfelújítási és dekorálási ötletgyűjtéshez. Eddig kis különbséggel a pinterest vezet!

A szavazójáték mellett megjelent tavaszi ingyenes online magazinunk ahol további hasznos ötleteket találhattok a felújítás és otthonszépítés munkáihoz.
1000 otthon online magazin

Köszönjük, hogy már ilyen sokan szavaztatok és ne feledjétek ha tetszik a kezdeményezés azt megosztani szabad!

Előre is köszönjük a szavazatokat és a megosztásokat!

1000 otthon magazinblog a felújítási ötletek forrása!

Facebook
Twitter
LinkedIn
lakásfelújítás kérdőív
Szavazások, tesztek, és online kérdőív!
lakásfelújítás kulisszatitkai
Támogasd a blogot a könyv letöltésével!

További blogbejegyzések:

Újévi akció 15% kedvezmény!

2022 December 30.-tól a bejegyzésben bemutatott kuponkóddal egy újévi akció keretében 15% kedvezménnyel tölthető le a Lakásfelújítás kulisszatitkai e-book a google play áruház oldaláról. Az

Tovább olvasom »
Nagyszerű ez a blog. Már régóta próbáltam hasonló szakmai tanácsokat, leírásokat keresni. Köszönet a pontos és egyben egyszerűen érthető iránymutatásokért.
F. Béláné
Olvasó

1000 otthon magazinblog Ötletes hasznos tippek felújításhoz!

nap
óra
perc
másodperc
Ma van az 1000 otthon blog 5. születésnapja!
Scroll to Top
Megszakítás