Az 1000 otthon online magazin legújabb nyári számában is érdekes témákról olvashattok.

1000 otthon online magazin nyár 2

A nyár a strandolás mellett a kirándulásnak is ideális lehetőséget biztosít. Ahogy már a borítón is láthattátok levendula szüreten jártunk, ami egy nagyon kellemes program akár családdal vagy barátokkal szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni. Mi a Balatonföldvár szomszédságában található Kőröshegyi levendula szüretet néztük meg. Ez egy családi vállalkozásként üzemelő levendula ültetvény ahol a megtekintés mellett egy kis levendula szedésre is lehetőség nyílik. Mi a leszedett levendulából saját célra illatzsákokat is varrtunk amely a lakásillatosításra is kiválóan használható. A levendula ami kellemes illatot és hangulatot hoz a lakásba bejegyzésben egy részletes összefoglalóban bemutattunk.

Az 1000 otthon online magazin további témái:

A lakás helyiség sorozatunk következő részében a nappali kialakításról írtunk.

A jó idő kedvező a külső és belső fa felületeink mázolásához is. Megmutatjuk hogyan csináljátok szakszerűen!

Egy új kezdeményezés keretében szeretnénk elkészíteni egy Országos festékbolt listát amely megyék szerinti bontásban mutatja be a festéket árustó üzleteket. Ezzel próbálunk egy kis segítséget nyújtani olvasóinknak megtalálni a lakóhelyükhöz közeli festékboltokat. A lista sok gyűjtő munkát igényel és pillanatnyilag még nem teljes, de folyamatosan bővül.

A színek a lakásban sorozatban a fekete szín használatát mutatjuk be nektek. Bár sokaknak furcsának tűnhet, de a fekete szín is jól felhasználható belső tereink kialakításában.

Ingatlan tuning blog ahol további hasznos írások találhatóak az otthonszépítés és karbantartás témakörében.

Aki angolul tanul annak hasznos lehet az 50 gyakran használt angol szó az otthon témájában összeállításunk.

Majd befejezésként egy kis játékra invitálunk a Budapest tesztel. Ez egy 12 kérdéses teszt amivel bárki lemérheti mennyire ismeri Magyarország fővárosát Budapestet. A teszt ingyenes és regisztrációra sincs szükség a használatához!

Az 1000 otthon online magazin előző nyári száma!

1000 otthon online magazin nyár